Träningscup - Skytteholm

17/11  2006

- Hammarby IF 11   3-4 (2-2)
Målen: 1-0 Christian Sorte (straff), 2-2 Alex Schreij (Emil Östblom), 3-2 Christian Sorte (Joakim Wahl).

Mycket bra inledning på matchen. Positionerna hölls bra och vi kom runt på kanterna. Snabbt kontringsspel som skapade en del lägen som till slut resulterade i en straff. Christian slog behärskat in den. Spelet fortsatte och var bra trots att Hammarby flyttade upp positionerna. Utan att man visste ordet av så stod det 1-2. Vi kom tillbaka då Alex förvaltade en bra passning från Emil Ö. Starten på andra var lika bra som den första och ånyo kunde vi ta ledningen genom Christian, lysande framspelad av Joakim W. Hammarby kom tillbaka och kunde vända på steken. Slutresultet 3-4 speglade inte matchbilden.

- AIK 1   1-4 (0-1)
Målet: 1-4 Alex Schreij (Emil Östblom)

AIK 1 hade inte en match i benen vilket var avgörande. Grabbarna höll spelet upp bra i första halvlek utan att skapa några direkta farligheter. 5 minuter in på andra stod det 0-4 då grabbarna inte hängde med. En viss uppryckning gjordes sista 10 och Alex kunde tröstmåla.

- AIK 2   8-3 (5-0)
Målen: 1-0 Christian Sorte (Philip Olsson), 2-0 Christian Sorte (straff), 3-0 Alex Schreij (Emil Lundström), 4-0 Christian Sorte (Axel Kruse), 5-0 Alex Schreij (Emil Lundström), 6-1 Emil Lundström (Philip Olsson), 7-2 Emil Lundström (Viktor Nilsson), 8-3 Joakim Wahl.

AIK 2 var inte lika bra som AIK 1. Detta utnyttjade grabbarna skoningslöst och spelade ut sitt register. Philip sprang och fördelade bollar på bästa sätt, samma gjorde Joakim W. Vi fick tid att komma runt på kanterna och efter att Chrisitan och Alex gjort 5-0 kunde Emil L sätta två snygga mål. Osjälviske Joakim W satte sedan sista kassen. Vi var lite slarviga bakåt i andra men hade fina kombinationer framåt.