Djurgårdscupen

29-30/12  2007

(Klicka på bilderna för större upplösning)

- IF Brommapojkarna 3   0-2

BP fick en kanonstart när de gjorde mål i sitt första anfall. Det präglade matchen. Vi skapade en hel del chanser utan att det resulterade. Närmast var Christian med en nick i stolpen. Vi borde också haft en straff. BP var dock det bättre laget och kunde välförtjänt göra 2-0 med 3-4 minuter kvar.

- Djurgårdens IF 6   2-0
Målen: 1-0 Christian Sorte (Emil Lundström), 2-0 Emil Lundström (Sebastian Bjers)

Här var vi det bättre laget genom hela matchen. Djurgården hängde inte riktigt med och siffrorna kunde blivit större. Nu räckte det med oavgjort mot Solberga i sista matchen för att slutspel skulle vara klart.

- Solberga BK   6-0
Målen: 1-0 Emil Lundström (Christian Sorte), 2-0 Christian Sorte (Emil Lundström), 3-0 Henok Tesfu (Simon Kidane), 4-0 Emil Lundström (Tobias Million), 5-0 Tobias Million (Henok Tesfu), 6-0 Christian Sorte.

En match som var över efter ett par minuter. Ett strålande anfall med sicksackspel mellan Emil och Christian resulterade i mål efter mindre än en minut. Sedan slog de till igen strax efter och tvingade då Solberga att göra 3 mål för att ta sig vidare. Det hela rann iväg till 6-0 efter 10 minuter och sedan blev det mållöst. Kvartsfinalen var säkrad.

- Assyriska SK   1-0 (kvartsfinal)
Målet: 1-0 Emil Lundström (Sebastian Bjers).

Mycket avvaktande spel i början. Lagen kände på varandra. Sedan tog vi tag i händelserna och skapade en hel del chanser innan Emil gjorde 1-0. Vi kunde spätt på med flera mål men det ville sig inte. Segern var aldrig hotad.

- IF Brommapojkarna 3   1-4 (semifinal)
Målet: 1-1 Emil Lundström.

Så blev det duktiga BP 3 igen. Vi spelade mycket bra och gav dem inte mycket ytor. Trots det kryssade de sig igenom och gjorde 1-0. Emil kvitterade sedan på en frispark ribba och in. Mycket bra spel och BP var stressade, Christian nickade i stolpen och även Emil träffade virket. De fick hjälp av en Saltis-spelare då en hörna styrdes i mål då knappa 5 minuter återstod. Ett par tre bra lägen för kvittering skapades men med en minut kvar kontrade BP in 1-3 och gjorde sedan 1-4 med matchens sista spark. En mycket bra match av laget och 3:a i DIF-cupen är inte fy skam.