(Klicka på bilden för större upplösning)

Fler bilder från turneringen under "bilder"

Gruppspel

- Edsbro IF  0-2 (0-1)

Vi mötte ett lag där fysiken var väldigt avgörande. Edsbro var storvuxna och gjorde dessutom mål tämligen omgående, trots att Alex gjort en fantastisk räddning innan. Vi fick sakteliga igång spelet i det kalla snövädret och lyckas tillskansa oss en straffspark. Dock slogs den utanför men vi tappade inte modet för det utan spelade bra matchen igenom. Edsbro gör sedan 2-0 i andra som var en helt jämn match där vi hade ett par bra lägen att kvittera innan.

- Västerås SK   2-1 (1-0)
Målen: 1-0 Viktor Nilsson (Tobias Million), 2-0 Christian Sorte.

Västerås var snäppet vassare än Edsbro men här lyckades vi göra mål direkt då en ett fint uppspel landade vid Tobbe som friställde Viktor. Han rullade kallt in bollen. Första halvlek var suverän där vi verkligen jobbade för varandra. Andra halvlek var tämligen ny då Christian snor bollen och lobbar i 2-0. Sedan tryckte Västerås på rejält resten av matchen. De reducerar och har flera bud på kvittering men alla stred tappert och Alex gjorde ett par fina parader. Snöfallet var ymnigt och det var frusna fötter mot slutet Vilken vilja laget visade! Första segern mot ett 95-lag. Härligt.

- Stuvsta IF   0-5 (0-4)

Här vägde vi för lätt speciellt i första halvlek. Det var spel på en planhalva och Stuvsta gjorde 4 mål. I andra var det betydligt bättre och vi spelade nästan jämnt mot ett mycket bra lag. De fick ett mål till men vi hade också ett par lägen. En mycket väl genomförd turnering av laget mot ett år äldre killar. Det var en riktigt bra lärdom inför framtiden. Många gjorde bra insatser men främst var sista utposten Tom som offrade sig hänsynslöst i varje match.