Målen: Christian Sorte 3, Emil Lundström 2, Fredrik Lundin, Emil Östblom.

Målen: Christian Sorte 2, Emil Lundström 2, Viktor Nilsson.

- Djurö/Vindö IF 1  3-1
Målen: Christian Sorte 2, Gustav Östblom.

- Järla IF 2  2-2 (1-2) 4-3 efter straffar (8-delsfinal)
Målen: 1-1 Viktor Nilsson, 2-2 Emil Lundström (Oskar Berkqvist).

Kom lite fel i försvarspelet, vilket resulterade i båda baklängesmålen. För stark offensivlusta. Bättre i andra med en stark forcering och underbar soloprestation av Emil till kvitteringen. Oskar och Christian satte säkert sina straffar, de andra träffade mål men räddades.

- Älta IF 2  0-2 (0-2) (kvartsfinal)

Bra spel trots underläge i första. Gustaf hade två bra lägen. I andra är de spel mot ett mål men vi får inte dit den. Vissa i Älta spelade fult och onödigt hårt. Bra match av hela laget och med lite flyt hade vi varit i semi. I riktigt bra insats i turneringen.

SERIESPEL (S:t Erikscupen)

OBS! Matcher Jens haft hand om.

3/10 (H) Boo FF 1  1-5 (0-2)
Målet: 1-3 Christian Sorte (Emil Lundström).

Dålig tändning och koncentration. Gnälligt (igen) på sina håll. Några bra perioder i första men Boo var väldigt vassa i avsluten. Bättre i andra men deras målvakt gör ett par riktiga räddningar. Dåligt positionsspel från flera håll, vilket gjorde att vi kom på mellanhand.

24/9 (B) Gustavsbergs IF 2  3-4 (2-2)
Målen: 1-0 Gustav Östblom, 2-0 Oskar Bergqvist, 3-2 Emil Östblom.

Ryckig match utan något riktigt spel. Ett antal Saltis-spelare var okoncentrerade och fladdriga, vilket störde för övriga. Ganska dåligt försvarspel över hela banan. Halvtaskigt passningsspel. Viljemål av bröderna Östblom samt en hörna i mål via en försvarare av Oskar. Tveksamt om Gustavsbergs första mål var inne och en hårt dömd straff till 2-2. Christian hade en rökare i ribban. Bröderna Östblom var bra, liksom Emil S-L, Viktor N och Christian. Jocke är vår bäste back.

19/9 (H) Älta IF 2 3-3 (1-2)
Målen: 1-1 Viktor Nilsson, 2-3 Emil Lundström (Christian Sorte), 3-3 Christian Sorte (Emil Lundström).

Kanonmatch! Den bästa laget presterat. Motståndarna måste träna minst två gånger i veckan och hade alla ingredienser. Vi hängde inte med i det höga tempot i början och kom i underläge. Viktor Nilsson gör en utsökt kvittering på egen hand. Älta är det bättre laget i första men vi kämpar och håller i positionerna. Älta gör tidigt 3-1 men vi släpper inte till mer. Emil och Christian samspelar till ett kanonmål. 2-3 står sig länge innan Emil får fram den till Christian som ur svår vinkel slår upp den i krysset. Vi var faktiskt det bättre laget i andra med en härlig lagmoral. Emil S-L, Viktor N, Oskar och Christian står för suveräna insatser. Otto återigen bäst av backarna

11/9 (B) Värmdö IF 3  2-0 (1-0)
Målen: 1-0 Christian Sorte (Oskar Bergqvist), 2-0 Joakim Källqvist.

Stark match försvarsmässigt. Många missade målchanser framför allt i andra. Mycket bra laganda. Bröderna Tengqvist mycket starka. Otto bra igen. Joakim var suverän. Emil S-L var fältherre. Christian missade mycket men var och högg hela tiden. Rollerna var närmast klockrena denna match.

5/9 (H) Saltsjöbaden IF 6  0-0

Spelövertag i första halvlek. Inte så många chanser. Andra laget backade hem. Bra backspel framför allt av Otto. Bra målvaktsspel av Viktor N (1:a) och Emil S-L (2:a). Mycket bra match av hela laget, trots att rollerna var lite ovana efter min bortovaro

2/5 (H) Fisksätra IF 6-3 (2-3)
Målen: 1-0 Christian Sorte, 2-0 Christian Sorte (Viktor Tenqvist), 3-3 Christian Sorte (Emil Lundström), 4-3 Emil Lundström, 5-3 Gustav Östblom, 6-3 Christian Sorte (Emil Lundström).

Oerhört bra första byte med två mål av Christian. Tappade sedan spelet en aning och Fisksätra gör tre mål varav två mycket turliga. Totalt sett spelmässigt bättre och en starkare inställning än första matchen. I andra halvlek var det spel mot ett mål och det kunde blivit mycket mer. Christian och Emil vände matchen i första bytet. Mycket stark insats av hela laget, där Otto och Gustaf överraskade. Rollerna klarar killarna av bättre och bättre.

24/4 (B) Järla IF 4 1-3 (1-1)
Målet: 1-0 Christian Sorte.

Spelövertag i båda halvlekarna. Christian har tre frilägen i första (ett blir mål). Gustaf har ett bra skott i första. Alexander räddar på mållinjen i andra. Emil S-L har fyra vassa skott i andra. Oskar har ett bra skott i andra. 1-2 och 1-3 kommer under matchens sista minut. Bra match av laget och härlig inställning.